Dostop do e – učilnice za 12 mesecev

(1 mnenje stranke)

45.00 

Nepogrešljiv pripomoček pri učenju matematike. Brez dolgočasnih razlag in neskončne teorije. Samo bistvo, reševanje po korakih in vse potrebne formule. Rešitve so napisane tako, da te spodbujajo k razmišljanju in analiziranju.

Opis

Kaj te čaka v e - učilnici Znam za 5?

V učilnici te čaka 8124 rešenih nalog, rešene NPZ pole za 6. in 9. razred, rešene pole za poklicno in splošno maturo (osnovni in višji nivo).

Rešene naloge so primerne za osnovnošolce od 6. do 9. razreda, srednješolce (gimnazijsko in srednje strokovno izobraževanje) in študente tehniških fakultet (nekaj poglavij za predmet Matematika 1 in delno Matematika 2).

Naloge v učilnici so v obliki pdf. Napisane so ročno, da je učenje prijetnejše. 

Kaj dobiš?

 • dostop do vseh nalog v učilnici za 12 mesecev – odklene se celotna učilnica (za vse razrede in letnike), da lahko ponavljaš snov še za nazaj
 • učiš se lahko preko računalnika, telefona ali tablice 
 • delovne zvezke: da bo učenje lažje, ti ob nakupu dostopa podarim delovne zvezke v katerih so prepisana navodila nalog (brez rešitev). Delovne zvezke prejmeš na mail in jih lahko natisneš.  Na eno uporabniško ime lahko dobiš delovne zvezke za en razred/letnik. 
 • ob nakupu dostopa prejmeš tudi članstvo v zaprti FB skupini Podpora Znamza5. Tam lahko vprašaš karkoli – od teoretičnih vprašanj do nalog, ki ti povzročajo preglavice. Rešimo vsako, še tako hudo težavo. 

Skupino Podpora Znamza5.si najdeš TUKAJ>>

Ker zmoreš. Včasih je potrebno samo malce pomoči in spodbude.

1 mnenje za Dostop do e – učilnice za 12 mesecev

 1. Nataša

  Odlična stran. Imam že drugo leto dostop. Naloge so rešene do potankosti, zraven večkrat opomnjeno, kako se dela, tako da si z reševanjem nalog zapomniš tudi obrazce. Če ti manjka znanja iz prejšnjih let, imaš dostop do nalog iz vseh poglavij, tako da hitro nadoknadiš. Predvsem pa priporočam maturantom.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda ti bo prav tako všeč…

 • -33% ulomki - sivaulomki - miza

  Ulomki

  26.90 
 • formule SS - sivaformule SS - miza

  Formule za srednjo šolo

  14.90 
 • pretvarjanje - sivapretvarjanje - miza

  Obvladam pretvarjanje enot

  24.90 
 • formule OS sivaformule OS miza

  Formule za osnovno šolo

  14.90 
E- učilnica
Dostop do e – učilnice za 12 mesecev

45.00 

45.00 

Filtri