fbpx

Dostop do e – učilnice za 12 mesecev

(7 mnenj strank)

45.00 

Nepogrešljiv pripomoček pri učenju matematike. Brez dolgočasnih razlag in neskončne teorije. Samo bistvo, reševanje po korakih in vse potrebne formule. Rešitve so napisane tako, da te spodbujajo k razmišljanju in analiziranju.

People also purchase these items with Dostop do e - učilnice za 12 mesecev
tshirt
Dostop do e - učilnice za 12 mesecev added to cart
0

Kaj te čaka v e - učilnici Znam za 5?

V učilnici te čaka 8124 rešenih nalog, rešene NPZ pole za 6. in 9. razred, rešene pole za poklicno in splošno maturo (osnovni in višji nivo).

Rešene naloge so primerne za osnovnošolce od 6. do 9. razreda, srednješolce (gimnazijsko in srednje strokovno izobraževanje) in študente tehniških fakultet (nekaj poglavij za predmet Matematika 1 in delno Matematika 2).

Naloge v učilnici so v obliki pdf. Napisane so ročno, da je učenje prijetnejše. 

Kaj dobiš?

 • dostop do vseh nalog v učilnici za 12 mesecev – odklene se celotna učilnica (za vse razrede in letnike), da lahko ponavljaš snov še za nazaj
 • učiš se lahko preko računalnika, telefona ali tablice 
 • delovne zvezke: da bo učenje lažje, ti ob nakupu dostopa podarim delovne zvezke v katerih so prepisana navodila nalog (brez rešitev). Delovne zvezke prejmeš na mail in jih lahko natisneš.  Na eno uporabniško ime lahko dobiš delovne zvezke za en razred/letnik. 
 • ob nakupu dostopa prejmeš tudi članstvo v zaprti FB skupini Podpora Znamza5. Tam lahko vprašaš karkoli – od teoretičnih vprašanj do nalog, ki ti povzročajo preglavice. Rešimo vsako, še tako hudo težavo. 

Skupino Podpora Znamza5.si najdeš TUKAJ>>

Ker zmoreš. Včasih je potrebno samo malce pomoči in spodbude.

7 mnenj za Dostop do e – učilnice za 12 mesecev

 1. Nataša

  Odlična stran. Imam že drugo leto dostop. Naloge so rešene do potankosti, zraven večkrat opomnjeno, kako se dela, tako da si z reševanjem nalog zapomniš tudi obrazce. Če ti manjka znanja iz prejšnjih let, imaš dostop do nalog iz vseh poglavij, tako da hitro nadoknadiš. Predvsem pa priporočam maturantom.

 2. Amela

  Že kar nekaj let uporabljamo Znam za 5 in lahko samo rečem ena velika HVALA za to možnost. V veliko pomoč je, vse lepo, pregledno in podrobno razloženo.
  Le tako naprej.

 3. Jana

  Super zadeva. Odlično razloženo.
  Hči – 7. Razred – je uspela v 14 dneh spravit matematiko iz dvojke na dobro trojko, s komentarjem učiteljice, da je sedaj zaznati iz testa mnogo več znanja, kot ocena, ki jo je prejela.
  Ker ji je iz predhodnega leta manjkalo kar nekaj osnov, sva uspeli z nalogami, ki so dostopne za nazaj preko spleta, nadoknadit manjko.
  Naloge so napisane tako, da jo je kljub temu, da ni marala matematike, vzpodbudilo do te mere, da sama vzame znam za 5 in rešuje naloge. Hkrati je njen komentar: tukaj je mnogo bolj razumljiva razlaga, kot jo poda učiteljica v soli.
  Fajn je tudi, ker si lahko večkrat natisneš enake vaje, hkrati so pa rešitve dostopne izključno preko spleta, kar pomeni, da komaj čaka, da zaključi poglavje, da preveri ali je pravilno rešila in si ponovno printa napačno rešene naloge.
  Trenutno nima težav z razumevanjem, je pa ugotovila, da je pri matematiki tudi natančnost tista, ki igra veliko vlogo.
  Zelo, zelo zadovoljni!

 4. Tanja

  Znamza5 uporablja hči sedaj dve leti. V osnovni šoli in sedaj v srednji. Zelo zadovoljna, saj je razložen cel potek rešitve kar je ključnega pomena pri matematiki. Res pa je, da brez vaj in vaj pač ne gre. Tako, da HVALA da ste. Mogoče, če bi se še kdo spomnil na takšen način tudi za fiziko tudi tukaj je velika luknja in nikjer nobenih vaj. Super ste.

 5. Mateja

  Oba starejša otroka redno uporabljata znamza5. Naloge (in postopki reševanja) so natančno in razumljivo razložene.

 6. Ana

  Učilnica se mi zdi enkratna.

 7. Patricija

  Učilnica je super, ne da samo si jaz pomagam pri kakšni snovi, tudi bratu pride prav. Tako da si oba pomagava s učilnico.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda ti bo prav tako všeč…