E - učilnica

Nepogrešljiv pripomoček pri učenju matematike. Brez dolgočasnih razlag in neskončne teorije. Samo bistvo, reševanje po korakih in vse potrebne formule. Rešitve so napisane tako, da te spodbujajo k razmišljanju in analiziranju.

V e- učilnici najdeš kar 7909 rešenih nalog, rešene NPZ pole za 6. in 9. razred, rešene pole za poklicno maturo, rešene pole za splošno maturo (osnovni in višji nivo) ter Zbirko odgovorov na ustna vprašanja na maturi. 

7909 rešenih nalog
rešene NPZ pole od 2007 do 2019
rešene maturitetne pole od 2008 do 2019

Rešene naloge so primerne za osnovnošolce od 6. do 9. razreda, srednješolce (gimnazijsko in srednje strokovno izobraževanje) in študente tehniških fakultet (za predmet Matematika 1 in delno še Matematika 2). 

Kako deluje učilnica?

1.

Rešene naloge so na spletni strani ucilnica.znamza5.si. Za dostop potrebuješ veljavno uporabniško ime in geslo, ki jih prejmeš po plačilu naročnine. 

2.

Rešitve si lahko odkleneš za 3, 6 ali 12 mesecev.

3.

Naloge v učilnici so v obliki pdf. Napisane so ročno, da je učenje prijetnejše. 

4.

Odklene se celotno gradivo (za vse razrede in letnike, vključno z rešenimi NPZ in maturitetnimi polami). Tako lahko vedno ponoviš snov še za nazaj.

5.

Rešitev NI DOVOLJENO tiskati. Učilnica je namenjena učenju preko računalnika. Če želiš tiskano obliko lahko naročiš knjige TUKAJ >>

6.

Da bo pa reševanje nalog lažje ti bom poslala na mail delovne zvezke v katerih so prepisana samo navodila nalog (brez rešitev). Tako boš lahko reševal/a v delovni zvezek, rešitve pa preveril/a v učilnici.

7.

Ob nakupu dostopa prejmeš tudi članstvo v zaprti FB skupini, kjer lahko sprašuješ vse kaj te zanima v zvezi z matematiko – od teoretičnih vprašanj do nalog, ki ti povzročajo preglavice in jih ne znaš rešiti. 

Naroči dostop

3 mesece

21
 • dostop do vseh nalog v e - učilnici za 3 mesece
 • 3 delovni zvezki
 • formule za sprotno snov
 • članstvo v zaprti FB skupini

6 mesecev

26
 • dostop do vseh nalog v e - učilnici za 6 mesecev
 • 5 delovnih zvezkov
 • formule za sprotno snov
 • članstvo v zaprti FB skupini

12 mesecev

37
 • dostop do vseh nalog v e - učilnici za 12 mesecev
 • do 10 delovnih zvezkov
 • formule za sprotno snov
 • članstvo v zaprti FB skupini

Pokukaj v učilnico

Pogosta vprašanja

?

Zanima me samo eno poglavje. Ali lahko kupim posamezno poglavje? Ne. Ko imaš enkrat dostop do učilnice, lahko dostopaš do vseh poglavij in formul.

?

Lahko natisnem gradivo iz učilnice? Ne. Do gradiva imaš dostop, ne moreš ga pa tiskati.

?

Koliko delovnih zvezkov prejmem? Delovne zvezke prejmeš za sprotno snov. Pri 3 – mesečnem dostopu za 3 poglavja, pri 6 – mesečnem za 5 in pri 12 mesečnem vse delovne zvezke za en razred/letnik (za največ 10 poglavij – za vsako poglavje je na voljo ločen delovni zvezek). Na eno uporabniško ime je mogoče dobiti delovne zvezke za enega uporabnika.

?

So v fizični knjigi in e – učilnici enake naloge? Da. Naloge so enake. Edina razlika je v tem, da dobiš knjigo na dom, pri dostopu se pa učiš preko računalnika ali telefona.

?

So naloge prilagojene učnemu načrtu? Da. Naloge so popolnoma skladne z učnim načrtom. Rešene so tako enostavne, kot tudi težje naloge. 

Talenta je 10 odstotkov. Vse ostalo je trdo delo in neomejeno število ponovitev.

Scroll to Top