fbpx
e ucilnica punca

E - učilnica z rešenimi nalogami

Nepogrešljiv pripomoček pri učenju matematike. Brez dolgočasnih razlag in neskončne teorije. Samo bistvo, reševanje po korakih in vse potrebne formule. 

Eucilnica tablica

Rešene naloge, npz in maturitetne pole

V e – učilnici najdeš kar 8124 rešenih nalog, rešene NPZ pole za 6. in 9. razred, rešene pole za poklicno in rešene pole za splošno maturo (osnovni in višji nivo).

Rešene naloge so primerne za osnovnošolce od 6. do 9. razreda in srednješolce (gimnazije in srednje strokovno izobraževanje). 

Rešene so tudi nekatera poglavja za študente tehniških fakultet.

Kako deluje učilnica?

1. Naročilo dostopa

Rešitve nalog v učilnici si lahko odkleneš za 3 ali 12 mesecev. Po plačilu naročnine, prejmeš na mail uporabniško ime in povezavo za določitev gesla. Ko si izbereš geslo, se lahko prijaviš v učilnico.

2. Prijava v učilnico

Učilnica se nahaja na ucilnica.znamza5.si. Prijaviš se z uporabniškim imenom in geslom, ki si jih prejel/a na mail.

3. V učilnici

V učilnici te čaka več kot 8000 rešenih nalog, ki so razdeljene po razredih oziroma letnikih. Naloge so v obliki pdf. Napisane so ročno, da je učenje prijetnejše. Za vsako poglavje je poseben pdf.

4. Odklene se celotna učilnica

Ob nakupu dostopa se odklene učilnica v celoti (ne samo en razred ali letnik). Tako lahko vedno ponoviš še snov za nazaj. Odklenejo se tudi rešene NPZ in maturitetne pole.

5. Delovni zvezki

Ob nakupu dostopa za 12 mesecev, ti podarim tudi delovne zvezke, ki jih prejmeš na mail (v pdf obliki). V delovnih zvezkih so prepisana navodila nalog (brez rešitev). Naloge lahko rešuješ v delovni zvezek, rešitve pa nato preveriš v učilnici.

6. Podpora

Ob nakupu dostopa prejmeš tudi članstvo v zaprti FB skupini, kjer lahko sprašuješ vse kaj te zanima v zvezi z matematiko – od teoretičnih vprašanj do nalog, ki ti povzročajo preglavice in jih ne znaš rešiti.

Zakaj učilnica Znam za 5?

Preden ti povem odgovor na to vprašanje, morava nekaj razčistiti. Če misliš, da obstaja čudežna rešitev , zaradi katere ti ne bo potrebno čisto nič vaditi in delati, potem ti žal ne morem pomagati.

Potrebno bo delati, vaditi in se truditi še naprej… Lahko pa ti to delo zelo olajšam.

Učbeniki in vadnice, ki so na tržišču imajo ogromno nalog in razložene teorije. Vendar so za te naloge na voljo samo rešitve na koncu knjige. Kako naj se naučiš reševati naloge, če imaš samo navodilo in končno rešitev? To je enako, kot da bi ti pri zgodovini dali vprašanja in rekli, da se nauči snov iz njih.

V učilnici Znam za 5 so rešene vse naloge. Sedenja pred praznim listom in razmišljanja kako naj sploh začneš reševati je konec, saj so naloge rešene brez izpuščenih korakov in z vsemi potrebnimi formulami. Če se ti pri reševanju zatakne, lahko vedno preveriš kje imaš napako.

"Rada bi vam samo sporočila, da je moj sine danes popravil grajo iz matematike s štirico in to po zaslugi vaših fenomenalnih zapiskov. Tako da smo čisto srečni in jaz vas že na veliko priporočam naprej! Hvala res!!!"
Danica G.

Naroči dostop