fbpx

Pogosta vprašanja

Vprašanja o izdelkih

V e – učilnici in v knjigah so enake naloge. Edina razlika je v tem, da dobiš knjigo na dom, pri dostopu do e – učilnice se pa učiš preko računalnika ali telefona.

Ne. Dostop do e – učilnice je omejen časovno, ne pa tudi vsebinsko. Ko imaš dostop se odklene učilnica v celoti (vsi razredi in letniki).

Do gradiva imaš dostop, ne moreš ga pa natisniti.

Da. Naloge so popolnoma prilagojene učnemu načrtu.

Ne. Rešene so tako enostavne, kot tudi težje naloge.

Delovni zvezek in knjiga spadata skupaj in se ne prodajata ločeno. Tu ne gre za klasični delovni zvezek ampak so v njem prepisana navodila nalog iz knjige. Zato, da jih ne rabiš prepisovati ti in se lahko 100% posvetiš učenju.

Splošna vprašanja

Dostop se aktivira najkasneje v roku 48 ur po prejetem plačilu. Na mail prejmeš uporabniško ime in povezavo za določitev gesla. Ko si določiš geslo, se lahko prijaviš.

Knjige prejmeš najkasneje v sedmih delovnih dneh, v večini primerov pa že naslednji dan ali v roku dveh dni.

Včasih se zgodi, da je naročil ogromno (predvsem med poletnimi počitnicami), zato se takrat čaka malce več časa, nikakor pa ne več kot 14 dni.

Dostop do e – učilnice in knjige lahko plačaš po predračunu, s kreditno kartico ali s Paypalom. Knjige lahko plačaš tudi po povzetju.

Po uspešno oddanem naročilu ti pošljem povratni e-mail, da je tvoje naročilo sprejeto, v njem boš prejel/a številko naročila, kaj si kupil/a in končno ceno. Preveri tudi pod promocije in vsiljeno pošto – včasih zaide tudi tja.

Knjige pošiljamo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja znaša 3,90€.

Če imaš še kakšno vprašanje, me lahko kontaktiraš na urska@znamza5.si in z veseljem ti bom odgovorila.