ŽELIŠ RAZUMETI MATEMATIKO IN V UČENJU UŽIVATI?

Sliši se nemogoče. Ampak je možno 🙂
Matematika na PREPROST in UČINKOVIT način z rešenimi nalogami, brez izpuščenih korakov. Naloge so produkt 20 letne učne pomoči in inštruiranja učencev, dijakov in študentov. Namenjene so učencem od 6. – 9. razreda osnovne šole, srednješolcem (poklicne šole in gimnazije) ter študentom tehniških fakultet.
  • Podrobno rešene naloge: naloge so rešene korak za korakom, brez izpuščenih postopkov in z vsemi potrebnimi formulami.
  • Na strani najdeš tudi snov iz prejšnjih let, da ne rabiš brskati po starih zvezkih in knjigah.
  • Barvni in ročni zapiski: tako je učenje prijetnejše
  • Učiš se lahko kadarkoli in kjerkoli: do gradiv lahko dostopaš s telefonom tablico ali računalnikom
Za vse naloge na strani je na voljo tudi celodnevna podpora. Če se ti bo zdelo karkoli na strani nerazumljivo razloženo ali si rešil/a kakšno nalogo drugače kot sem jo rešila jaz, me lahko kontaktiraš na mail urska@znamza5.si ali pokličeš na 070/153-255. Ti bom poskusila razložiti na drug način ali pogledala tvojo rešitev.

KAJ DOBIŠ?

1. DOSTOP DO VSEH NALOG NA STRANI
Do rešenih nalog lahko dostopaš za 1 mesec, 2 meseca ali 12 mesecev. Vsa poglavja lahko vidiš v zavihku NALOGE.
2. E – DELOVNE ZVEZKE
Vse naloge, ki so na strani so izpisane v delovnih zvezkih, ki jih prejmeš na mail. Delovne zvezke lahko natisneš in vanje rešuješ. Na spletu nato samo preveriš rešitve.
3. PODPORA
Če se ti bo zdelo karkoli na strani nerazumljivo razloženo, me lahko kontaktiraš na mail urska@znamza5.si ali pokličeš na 070/153-255. Ti bom poskusila razložiti na drug način ali pogledala tvojo rešitev.

KAJ SE GOVORI?

Gordana iz Selnice ob Dravi: “Hčerka je z veseljem koristila naloge, rada jih je reševala in potem smo preverili njeno delo. Zelo, zelo smo zadovoljni vsi! Midva z možem zato, ker ne rabiva več sama pripravljati nalog, kar sva do takrat vedno. In nama prihrani čas. In povrhu vsega so zelo dobre naloge, točno to kaj rabijo.”
Anica iz Ljubljane: “Razlaga razumljiva, brez nepotrebnega kompliciranja in zares temeljita. Ni šanse da ne razumeš.Hvala.”
Dominik iz Maribora: “Najprej pohvala za zelo lepo opisano učno snov. Meni je zelo pomagalo, da sem obnovil matematiko za 8 razred, da lahko sedaj pomagam hčeri ….je le minilo 30 let od kar sem se to učil  “
Jan iz Krškega: “Vaša stran mi je zelo všeč, ni se težko znajti, vse je odlično razloženo in mi res pomaga pri učenju.”
Sonja iz Ajdovščine: “Urška, ma kdaj in kako ti je to uspelo? Odlična stvar, čestitam.”

NE ČAKAJ NA TEŽAVE IN NAROČI SVOJ DOSTOP DO REŠENIH NALOG ČIMPREJ 🙂

1 MESEC
7
dostop do vseh nalog za 1 mesec
2 MESECA
11
dostop do vseh nalog za 2 meseca
12 MESECEV
29
dostop do vseh nalog za 12 mesecev

KAKO ZNAMZA5.SI POMAGA?

Matematika je predmet, pri katerem je potrebno veliko vaditi. V šoli te naučijo predvsem teorijo, rešite nekaj osnovnih zgledov in vaj, na testu pa se pričakuje razumevanje in znanje zahtevnejših nalog.
Na voljo imaš veliko različnih učbenikov in vadnic. Vendar to ponavadi ni dovolj, saj je v njih samo teorija in naloge z rešitvijo na koncu knjige. Če ne dobiš pravilnega rezultata, ne moreš vedeti kje je napaka.
Spletna vadnica znamza5 rešuje prav ta problem. Naloge so rešene z vsemi koraki, da lahko vedno preveriš kje imaš napako. Naloge so produkt večletne učne pomoči in inštruiranja učencev, dijakov in študentov.
Matematiko se lahko naučiš samo z vajo. Znamza5 ti nudi po korakih rešene naloge in postopke, da lahko vedno pogledaš, če se ti kje zalomi. Ampak reševati moraš pa sam/a. Brez svinčnika in papirja ne bo šlo.✏📄
Znamza5 si lahko predstavljaš kot orodje, ki ti pomaga priplezati na vrh gore, ne more pa gore znižati (da sploh ne bi bilo potrebno plezati).
RECEPT ZA USPEH PRI MATEMATIKI: poslušanje v šoli, delanje domačih nalog, vaja, sprotno učenje in Znamza5.si, da lahko vedno preveriš, če si na pravi poti in ugotoviš kje imaš težave ter le te s pomočjo rešenih nalog in moje podpore odpraviš.

SKUPAJ ZMOREMO VEČ...