PRIPRAVE NA MATURO

Še vedno je čas, da se pripraviš za maturo iz matematike. Potrebuješ samo dober načrt in ustrezno pomoč.

V paketu Dostop za maturante dobiš vse, kar potrebuješ za uspešno pripravo na maturo iz matematike (poklicno in splošno – osnovni in višji nivo). Konec  je s pregledovanjem učbenikov in maturitetnih katalogov, da ugotoviš kaj se je potrebno naučiti.

Najprej prejmeš koledarček z vsemi snovmi, ki jih moraš znati na pisnem delu mature. Nato ti bom vsak dan pošiljala na mail izpisane naloge iz starih maturitetnih pol. Dodala bom tudi formule in končne rešitve nalog. Naloge si lahko natisneš in jih moraš obvezno rešiti.

Na maturi se namreč velikokrat ponavljajo isti tipi nalog. Zato se je priprava z reševanjem starih pol izkazala za najbolj uspešno. Če iz določenega poglavja na maturi ni bilo veliko nalog, dobiš napotek kje na strani najdeš naloge za vajo. Ne potrebuješ nobenega dodatnega gradiva (samo zvezek, svinčnik in dobro voljo).

Če se ti bo med reševanjem kje zalomilo, lahko poiščeš podrobno rešitev naloge (s postopkom) na spletni strani. Če ti rešitev še vedno ne bo jasna, me lahko kontaktiraš na mail urska@znamza5.si in ti bom pomagala z nasveti in dodatno razlago.

KAJ JE NA STRANI?

  • rešene maturitetne naloge iz splošne mature od leta 1995 dalje
  • rešene maturitetne naloge iz poklicne mature od leta 2003 dalje
  • rešene maturitetne naloge iz splošne mature – višji nivo od leta 1995 dalje
  • Zbirka odgovorov na ustna vprašanja na splošni maturi – vprašanja so iz kataloga za leto 2018 (vse knjige z odgovori, ki so na tržišču so že zastarele, saj je bilo dodanih in spremenjenih veliko vprašanj)
  • celodnevna podpora po mailu (lahko pošiljaš vprašanja in svoje naloge)
  • in seveda vse ostalo gradivo, ki ga potrebuješ, da lahko ponoviš snov, ki ti ne gre in se naučiš še za tekoče teste do mature

Cena dostopa do vseh nalog na strani je 9 EUR. Dostop velja do 15.9.2018.

V košarici izberi DOSTOP ZA MATURANTE. Dostop lahko plačaš s položnico na pošti, banki ali preko spletne banke ( pri naročilu izberi možnost neposredna bančna transakcija) ali s Paypalom.

Rešitve nalog iz poglavja Kvadratna funkcija, si lahko ogledaš tukaj:

Sprejmi najboljšo odločitev tega leta in se odloči za znanje, ki ti bo pomagalo opraviti maturo z najboljšo oceno:)

SKUPAJ ZMOREMO VEČ...