Inštrukcije

Če potrebuješ dodatno razlago ali pa samo rešene določene naloge sem tukaj, da ti pomagam.

INŠTRUKCIJE POTEKAJO V MARIBORU.
ZA NAROČILO UR POKLIČI 070/153-255.

Trenutno izvajam inštrukcije za osnovno in srednjo šolo. Name se lahko obrneš, če potrebuješ SOS pomoč (za hitro pripravo na test) ali pa se želiš učiti sproti in potrebuješ nekoga, ki ti bo stal ob strani in te spodbujal pri tvojih matematičnih podvigih.

Kdaj veš, da nujno potrebuješ pomoč?

Z inštrukcijami in vajo je mogoče večino težav odpraviti, če se pomoč poišče dovolj zgodaj.

Učenje matematike je namreč podobno gradnji hiše. Preden začneš, moraš postaviti dobre temelje. Če teh ni, se bo slej kot prej vse porušilo.

Če zaškripa pri osnovah, postajajo stvari vedno težje, volja za vajo pa upada. Zato ti priporočam, da ne odlašaš, ampak poiščeš pomoč takoj, ko opaziš, da so se začele pojavljati težave. To bo skrajšalo čas inštrukcij in ti omogočilo, da spet slediš v šoli.

Najbolje je, da prineseš s seboj svoje gradivo (preverjanja, teste, naloge,…), saj lahko pogledam, kje je prišlo do težav. Če gradiva nimaš, ni problema, lahko ga dobiš pri meni. No, v vsakem primeru te bom “obložila” z dodatnimi nalogami in formulami:)

Nujno pa moraš s seboj prinesti voljo do dela in znanja. Moj cilj je, da te čim bolje pripravim in s tem motiviram za nadaljnje delo pri matematiki. Ko se enkrat “odpre” gre namreč vse lažje. Tvoje delo pa je, da čim več sprašuješ, sodeluješ in se trudiš razumeti. Samo na tak način lahko doseževa uspeh.

Cenik

  • 1 ura inštrukcij 12€

    Šolska ura inštrukcij traja 45 minut.

  • Paket 10 ur 110€
  • V primeru zakupa paketa ur je treba račun poravnati pred izvajanjem inštrukcij.

  • DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nisem zavezanec za DDV).

Za naročilo inštrukcij me pokliči na številko 070/ 153-255 ali pošlji mail na urska@znamza5.si

Scroll to Top