ZNAMZA5.SI - SPLETNA VADNICA ZA MATEMATIKO

VEČ KOT 6000 REŠENIH NALOG IZ OSNOVNOŠOLSKE (6. – 9. RAZRED), SREDNJEŠOLSKE IN TEHNIŠKE MATEMATIKE.

Matematika je predmet, pri katerem je potrebno veliko vaditi. V šoli te naučijo predvsem teorijo, rešite nekaj osnovnih zgledov in vaj, na testu pa se pričakuje razumevanje in znanje zahtevnejših nalog.

Na voljo imaš veliko različnih učbenikov in vadnic. Vendar to ponavadi ni dovolj, saj je v njih samo teorija in naloge z rešitvijo na koncu knjige. Če ne dobiš pravilnega rezultata, ne moreš vedeti kje je napaka.

Spletna vadnica znamza5 rešuje prav ta problem. Naloge so rešene z vsemi koraki, da lahko vedno preveriš kje imaš napako. Naloge so produkt večletne učne pomoči in inštruiranja učencev, dijakov in študentov.

Več kot 6000 rešenih nalog: naloge so rešene korak za korakom, brez izpuščenih postopkov in z vsemi potrebnimi formulami

Na enem mestu vse formule in postopki reševanja: vedno lahko pogledaš tudi snov iz prejšnjih let (tako ti ne bo potrebno brskati po starih zvezkih in knjigah)

Samostojno učenje: stran omogoča samostojno učenje, saj imajo vse naloge zapisan postopek reševanja. Do gradiv lahko dostopaš kadarkoli in kjerkoli – s telefonom, tablico ali računalnikom

Podpora: če se ti bo zdelo karkoli na strani nerazumljivo razloženo ali si rešil/a kakšno nalogo drugače kot sem jo rešila jaz, me lahko kontaktiraš na mail urska@znamza5.si ali pokličeš na 070/153-255. Ti bom poskusila razložiti na drug način ali pogledala tvojo rešitev.

KAJ DOBIŠ?

1. DOSTOP DO VSEH NALOG NA STRANI

Do rešenih nalog lahko dostopaš za 1 mesec, 3 mesece ali 12 mesecev.

Podroben seznam vseh poglavij za vsak razred/letnik si lahko ogledaš  v zavihku NALOGE. Naloge so rešene brez izpuščenih korakov. Nekaj jih lahko vidiš v zavihku BREZPLAČNI ZAPISKI.

2. E – DELOVNE ZVEZKE

Vse naloge, ki so na strani so izpisane v delovnih zvezkih, ki jih prejmeš na mail. Delovne zvezke lahko natisneš in vanje rešuješ. Na spletu nato samo preveriš rešitve.

Na voljo so delovni zvezki za osnovnošolce (od 6. do 9. razreda) in srednješolce.

Nekaj delovnih zvezkov najdeš v zavihku BREZPLAČNI ZAPISKI.

3. PODPORA

Če se ti bo zdelo karkoli na strani nerazumljivo razloženo ali si rešil/a kakšno nalogo drugače kot sem jo rešila jaz, me lahko kontaktiraš na mail urska@znamza5.si ali pokličeš na 070/153-255. Ti bom poskusila razložiti na drug način ali pogledala tvojo rešitev.

ALI ZNAMZA5.SI RESNIČNO POMAGA?

Seveda pomaga. 🙂 Če se učiš. Matematiko se lahko naučiš samo z vajo. Znamza5 ti nudi po korakih rešene naloge in postopke, da lahko vedno pogledaš, če se ti kje zalomi. Ampak reševati moraš pa sam/a. Brez svinčnika in papirja ne bo šlo.✏📄
Znamza5 si lahko predstavljaš kot orodje, ki ti pomaga priplezati na vrh gore, ne more pa gore znižati (da sploh ne bi bilo potrebno plezati).

RECEPT ZA USPEH PRI MATEMATIKI: poslušanje v šoli, delanje domačih nalog, vaja, sprotno učenje in Znamza5.si, da lahko vedno preveriš, če si na pravi poti in ugotoviš kje imaš težave ter le te s pomočjo rešenih nalog in moje podpore odpraviš.

NE ČAKAJ NA TEŽAVE IN NAROČI SVOJ DOSTOP DO REŠENIH NALOG ČIMPREJ 🙂

1 MESEC
7
dostop do vseh nalog za 1 mesec
3 MESECI
15
dostop do vseh nalog za 3 mesece
12 MESECEV
29
dostop do vseh nalog za 12 mesecev

MNENJA STRANK

Gordana iz Selnice ob Dravi: “Hčerka je z veseljem koristila naloge, rada jih je reševala in potem smo preverili njeno delo. Zelo, zelo smo zadovoljni vsi! Midva z možem zato, ker ne rabiva več sama pripravljati nalog, kar sva do takrat vedno. In nama prihrani čas. In povrhu vsega so zelo dobre naloge, točno to kaj rabijo.”

Anica iz Ljubljane: “Razlaga razumljiva, brez nepotrebnega kompliciranja in zares temeljita. Ni šanse da ne razumeš.Hvala.”

Dominik iz Maribora: “Najprej pohvala za zelo lepo opisano učno snov. Meni je zelo pomagalo, da sem obnovil matematiko za 8 razred, da lahko sedaj pomagam hčeri ….je le minilo 30 let od kar sem se to učil  ”

Jan iz Krškega: “Vaša stran mi je zelo všeč, ni se težko znajti, vse je odlično razloženo in mi res pomaga pri učenju.”

Sonja iz Ajdovščine: “Urška, ma kdaj in kako ti je to uspelo? Odlična stvar, čestitam.”

SKUPAJ ZMOREMO VEČ...